סכו´´ם

תוכן השאלה
סכו"ם בשרי היה מונח על צלחת חלבית. עד כאן הכל קר.
בטעות שמתי על הצלחת חלבית חזה עוף עם רוטב, חם.
מה דין הסכו"ם והצחלת?
תודה

תוכן התשובה
סתם כלים אינם בני יומן, כלומר במידה ואין אנו יודעים בוודאות שהכלי בן יומו אז מבחינה הלכתית הם אינם בני יומם. במידה והסכו"ם לא היה בן יומו- הסכו"ם צריך הכשר.
וזה אך ורק כאשר הרוטב\חזה היה בחום של יד סולדת בו. אם לא היה חום של יד סולדת בו אז די בשטיפה טובה.

התשובה התקבלה מ רבני כושרות
בתאריך ט"ו אדר ה´תשע"ז

  |  


תגובות
טרם התקבלו תגובות
 
שם
דוא"ל
כותרת
התגובה
חפש באתר :
 

 

 

יהדות, פרשת שבוע, פורומים, חגים