בדגים טריים אין צורך. אמנם צריך לבדוק שהמקום כשר לפסח ושלא חותכים את הדגים עם סכינים ועל גבי קרשים לא כשרים לפסח. בדגים קפואים יש צורך חשוב להקפיד. הסיבה היא שמוסיפים מים לדג והחומר הגורם למים להיספג בדג הוא יכול להיות עשוי על בסיס חמץ. הדגים שיש בהם חשש הם בעיקר פילה נסיכת הנילוס, מושט, וסלמון.
כושרות
התשובה התקבלה מהרב משה כ"ץ
בתאריך כ"ג ניסן ה'תשע"ב
ונכונה לעת כתיבתה, לאחר זמן יש להתעדכן שנית.
רוצים לדעת מה אנחנו ממליצים היום ולא להסתמך על תשובה ישנה? יש לעיין ברשימת המומלצים המעודכנת, בקישור זה
כדי לקבל מענה זמין, לשמוע ולהתעדכן על עולם הכשרות הצטרפו לקבוצות הווצאפ שלנו.
להצטרפות לחצו כאן