נשאל את המשגיח על רמת ההשגחה במקום:
א. מי נותן את הכשרות? האם היא מהדרין?
לרשימת מערכות הכשרות המומלצות על ידינו לחץ כאן
ב. האם המשגיח נמצא בעסק במהלך כל היום? האם הוא נוכח כעת?
גם בכשרויות ברמת מהדרין מסתפקים לעיתים בנוכחות חלקית של המשגיח בדוכן השווארמה.
לעיתים, במקום המשגיח, נמצא במקום 'נאמן כשרות' במהלך כל היום.
ג. האם מקפידים על בישול ישראל? האם יש גויים שעובדים במקום?
ברמת כשרויות מהדרין צריכים להקפיד על בישול ישראל גם לשיטת הספרדים, ודווקא יהודים יניחו את התבשילים על האש.
לדעת הספרדים לא ניתן לאכול לכתחילה במקום שבו המשגיח רק מדליק את האש בבוקר, והגויים מבצעים את שאר הבישול. לדעת חלק מן הפוסקים הספרדים כאשר הגוי עוסק בגירוד השווארמה - נחשב הדבר לבישולי גויים ואסור לאכול ממנה.
© כל הזכויות שמורות לכושרות