יש להמתין 24 שעות ללא שימוש, להפעיל את המכונה ולהוציא כוס אחת של מים חמים.
(במכונות שאין אפשרות להוציא מים ללא קפסולה - אפשר לרוקן קפסולה ולהניחה, או לחלופין להניח קפסולה כשרה לפסח).
במיכל החלב או המקציף יש למלא מים עם מעט סבון כלים (או חומר פוגם אחר), להפעיל את המכונה ולהוציא כוס אחת של מים חמים.
במכונות קפה שבהם מערכת החלב משותפת לשאר המערכת, והשתמשו בהם בחלב שיבולת שועל, יש לקבל הנחיה ספציפית להכשרה לפי סוג המכונה והמבנה שלה.
© כל הזכויות שמורות לכושרות