שאל את הרב » קמח חיטה

קמח חיטה

  • תוכן השאלה
  • שלום וברכה.
    ראיתי בעדכון כשרות של הרבנות כי החיטה מושרית בין 3 ל 9 שעות במים לפני הטחינה והיא חמץ גמור (כמדומני הרב חגי בר-גיורא)...
    ולועמת זאת באתרכם (המעולה) וכן בחוברת של הרב ויא כי רק מותזים מים לזמן קצר....
    האם ידועה המציאות בבירור?

    תודה ויישר כחכם!

  • תוכן התשובה
  • שלום מצ"ב מאמר מהמשגיח של טחנות הקמח https://www.kosharot.co.il/index2.php?id=69329&lang=HEB
  • התשובה התקבלה מהרב משה כ"ץ
  • בתאריך כג ניסן התשעח
  • ונכונה לעת כתיבתה, לאחר זמן יש להתעדכן שנית.

  • רוצים לדעת מה אנחנו ממליצים היום ולא להסתמך על תשובה ישנה? יש לעיין ברשימת המומלצים המעודכנת, בקישור זה

  • כדי לקבל מענה זמין, לשמוע ולהתעדכן על עולם הכשרות הצטרפו לקבוצות הווצאפ שלנו.
    להצטרפות לחצו כאן

© כל הזכויות שמורות לכושרות