שאל את הרב » בישול מאכלים בשריים בטוסטר אובן חלבי

בישול מאכלים בשריים בטוסטר אובן חלבי

  • תוכן השאלה
  • שלום הרב.
    אנחנו מעוניינים להתחיל לבשל מאכלים בשריים בטוסטר אובן שלנו שהגדרנו אותו בתור חלבי. רצינו לדעת האם על מנת להכין בו מאכלים בשריים מספיק לחכות 24 שעות, לנקות אותו היטב ולחמם אותו במשך חצי שעה על חום הכי גבוה ולאחר מכן להכין בו בשרי? בנוסף רציתי לשאול אם אפשר במקום לחמם אותו במשך חצי שעה בחום הכי גבוה על ריק, אם אפשר לבשל בו משהו פרווה במקום להפעיל אותו על ריק?
  • תוכן התשובה
  • ממה שאני יודע- הפוסקים לא מתירים בכלל לעשות מה שאתם מבקשים לעשות בטוסטר אובן בגלל הגודל (קוטן) שלו והמבנה שלו (הרבה חלקים מפלסטיק וגם ברזל מאד דק). 

  • התשובה התקבלה מהרב משה כ"ץ
  • בתאריך ל ניסן התשעח
  • ונכונה לעת כתיבתה, לאחר זמן יש להתעדכן שנית.

  • רוצים לדעת מה אנחנו ממליצים היום ולא להסתמך על תשובה ישנה? יש לעיין ברשימת המומלצים המעודכנת, בקישור זה

  • כדי לקבל מענה זמין, לשמוע ולהתעדכן על עולם הכשרות הצטרפו לקבוצות הווצאפ שלנו.
    להצטרפות לחצו כאן

© כל הזכויות שמורות לכושרות