שלום כבוד הרבנים.
לפני כמה ימים קניתי חזה עוף של אחד הבדצים הנחשבים. על פניו לא נראה בו שום דבר מוזר*, התאריך היה תקין. אפיתי את חזה העוף אחרי חיתוכו לקוביות והשרייתן בקצת שמן ותבלינים. זו לא פעם ראשונה שכך אני מבשל חזה עוף. כשאכלתי את זה בסעודת שישי, לחלק (כ20%) מהנתחים היה מרקם ממש מוזר שעדיין לא נתקלתי בו. לא קשה ויבש, אלא צמיגי כמו גומי, כמו ג'לטין קשה, עדיין אפשר היה לנגוס בו בקלות, אך ההרגשה היתה מוזרה ולא נעימה בכלל. הטעם של החלקים המוזרים היה רגיל לחלוטין. החשש שלי ובעצם שאלתי היא - האם יכול להיות שמשהו השתבש בתהליך השריהמליחההדחה? משהו שיכול לפגוע בכשרות הנתח?
*בדיעבד אני נזכר שחלק מחזה העוף, לפני הבישול, היה בהיר יותר מהשאר (מדובר בבשר עצמו כמובן ולא בעור או שומן).
מה דעתכם? מה לעשות?
תודה מראש.