קנינו כרעיים קפואים. הפשרנו אותם והפרדנו את חלקי העוף בסכין. בקצה השוק סמוך לסחוס היה ריר של דם בצבע אדום, לא כהה מאוד אבל יותר כהה מבדרך כלל. חששנו שזו צרירות דם ולכן הסרנו את הריר וחלקי העוף מסביב שהריר האדום היה מחובר אליהם. לא שטפנו את הסכין לאחר הסרת הריר אלא המשכנו לחתוך ולסדר את חלקי העוף עם אותו סכין, ולאחמ"כ הכנסנו את העוף לאפייה בתנור ללא ששטפנו את העוף מקודם.
שאלות:
1- האם זו הייתה צרירות דם?
2- מה דין הסכין, העוף והתנור כיוון