שאל את הרב » טיגון בצל

טיגון בצל

  • תוכן השאלה
  • מה הדין של הכלים, כאשר טוגן בצל עם שמן, עם כף חלבית 'לא' בת יומה, במחבת בשרית 'לא' בת יומה.
    (הבצל נחתך בכלים פרווה)
    לפי הגר''ע יוסף.

    תודה ובברכה.
  • תוכן התשובה
  • שלום וברכה
    לדעת הגר"ע יוסף הדין תלוי בשעת הערבוב-
    אם ערבבו בתחילת הבישול, שהבצל היה עדיין חריף - צריך להגעיל את המחבת והכלי.
    אם ערבבו לקראת סיום, שהבצל כבר שקוף ואינו חריף - שום דבר לא נאסר.
  • התשובה התקבלה מהרב משה כ"ץ
  • בתאריך יג אב התשעח
  • ונכונה לעת כתיבתה, לאחר זמן יש להתעדכן שנית.

  • רוצים לדעת מה אנחנו ממליצים היום ולא להסתמך על תשובה ישנה? יש לעיין ברשימת המומלצים המעודכנת, בקישור זה

  • כדי לקבל מענה זמין, לשמוע ולהתעדכן על עולם הכשרות הצטרפו לקבוצות הווצאפ שלנו.
    להצטרפות לחצו כאן

© כל הזכויות שמורות לכושרות