שאל את הרב » צרירות דם בבשר בקר

צרירות דם בבשר בקר

  • תוכן השאלה
  • אני יודע שלפעמים קורה שיש צרירויות דם בעופות שנגרמים מחמת מכות שהעופות קיבלו. אני גם יודע שאם נתקלים בזה פשוט צריך להסיר את החלק עם הדם. אבל נראה לי שזה דיי נדיר. עד היום כל פעם שקניתי עופות לא משנה באיזה הכשר לא נתקלתי בזה. אבל האם יכול להיות גם צרירות דם בבשר בקר מחמת מכה שהפרה קיבלה בטעות?
    כמובן שלא מדובר על חלקים כמו כבד ולבבות שבהם יש הרבה דם ואותם צריך להכשיר בדרך אחרת.
  • תוכן התשובה
  • https://www.kosharot.co.il/index2.php?id=41605&lang=HEB  לגבי עוף עיין כאן

     

    גבי בקר - זה מאד נדיק בגלל מבנה הגוף של הבהמה.

  • התשובה התקבלה מהרב משה כ"ץ
  • בתאריך כו אב התשעח
  • ונכונה לעת כתיבתה, לאחר זמן יש להתעדכן שנית.

  • רוצים לדעת מה אנחנו ממליצים היום ולא להסתמך על תשובה ישנה? יש לעיין ברשימת המומלצים המעודכנת, בקישור זה

  • כדי לקבל מענה זמין, לשמוע ולהתעדכן על עולם הכשרות הצטרפו לקבוצות הווצאפ שלנו.
    להצטרפות לחצו כאן

© כל הזכויות שמורות לכושרות