זו שאלה שחולשת על חלק גדול מהשולחן ערוך, וכל הלכות כשרות ולכן אי אפשר לענות עליה בפחות מכתיבת ספר שלם על הנושא, ובוודאי לא בחוברת של כמה דפים.
חלק מהדברים שצריך להיות זהיא בהם הם:
בישולי עכו"ם ( וגם כלי שגוי בישול בו נאסר משום שהוא בלע טעם של בישול עכו"ם)
חלב עכו"ם
חרקים
חומרים לא כשרים-למשל שמן מין החי(ההודים בטוחים שהם מקפידים עם זה וכל השמן שלהם הוא לא מן החי)
יין נסך\סתם יינם (דבר שיש אפילו בחומץ ובעוד הרבה מוצרי גלם)
ביצים עם דם
חדש
מה שכן מותר לאכול הוא פירות וירקות חיים, אורז ורוב הקטניות, מלח, סוכר, ספרייט (גם דיאט).
וכדאי להיעץ כבר עכשיו עם בית החב"ד כדי לקבל מהם מידע על מצב הכשרות בחומרי גלם אחרים.
© כל הזכויות שמורות לכושרות