שאלה טובה וחשובה.
1. איני מכיר באמת הגדרה של "כשרות רגילה". ולכן איני יכול לענות על השאלה. רק אביא דוגמא: גוש תמרים מגולענים ללא חרצנים עם עשרות חרקים זה רמת כשרות רגילה? חצילים קלויים שכתוב עליהם מהדרין וכו' ובקטן כתוב שזה "בישול ע"פ שיטת האשכנזים", זה כשרות רגילה? לספרדים זה אסור .
2. במוצרים מיוצרים בארץ- אסור לבד"ץ לתת כשרות בלי רבנות מקומית. ולכן צריך לבדוק איזו רבנות יש על המוצר ומה רמת הכשרות. וכל מוצר לגופו של ענין.
© כל הזכויות שמורות לכושרות