שלום וברכה
א. ב. - יש רף מנימום של נהלי הרה"ר לבשר חלק חו"ל שכל מי ששוחט בחו"ל חייב לקיים, בין בשר רבנות חלק (מדבקה אדומה) לבין כל הבד"צים.
לא ניתו לומר שהכל הוא אותו דבר כי לכל צוות יש את ראש הצוות עם ההדגשים המיוחדים שלו. יש שמועות כאלו ואחרות בנושא זה, שיש צוותים יותר טובים וצוותים .?.?.? עם כל זה בגלל רף המנימום שכולם חייב לעשות אנו ממליצים על שחיטת חלק חו"ל של הרה"ר.
גם בבד"צים ישנם הבדלים והדגשים משלהם. יש שאומרים שבשר "גלאט" של בד"צים של אשכנזים אינו באמת בשר "חלק" של שיטת מר"ן הבית יוסף. ויש אומרים שגם הבד"צים הספרדים לא באמת מקפידים על "חלק בית יוסף" ללא רירין כלל וכלל. ויש אומרים שיש קבלה שידיהם שרירין מסוימים אינם בכלל רירין אף לשיטת הבית יוסף עצמו. אבל הכל בגדר "שמועות".
ג. - נכון . עיין כאן. https://www.kosharot.co.il/index2.php?id=412026&lang=HEB
© כל הזכויות שמורות לכושרות