בכל אופן אם בשר התבשל בכלי בשרי אז צריך להכשיר את הכלי. אני משער, לפי השאלה, שהיו בתבשיל נוזלים ולכן די בהגעלה. אם רוצים להכשיר תוף 24 שעות אז צריך לשים חומר פוגם במי ההגעלה.
התשובה התקבלה מהרב משה כ"ץ
בתאריך כד שבט התשעט
ונכונה לעת כתיבתה, לאחר זמן יש להתעדכן שנית.
רוצים לדעת מה אנחנו ממליצים היום ולא להסתמך על תשובה ישנה? יש לעיין ברשימת המומלצים המעודכנת, בקישור זה
כדי לקבל מענה זמין, לשמוע ולהתעדכן על עולם הכשרות הצטרפו לקבוצות הווצאפ שלנו.
להצטרפות לחצו כאן