שלום וברכה
אם לא רוצים לבשל או לטגן את הכבד לאחר הצליה - אין שום בעיה.
אם רוצים לבשל או לטגן - צריך לוודא שהוא לא היה מופשר במשך 72 שעות במצטבר (בצירוף הזמן שלפני ואחרי ההקפאה)
התשובה התקבלה מהרב משה כ"ץ
בתאריך כג אדר א' התשעט
ונכונה לעת כתיבתה, לאחר זמן יש להתעדכן שנית.
רוצים לדעת מה אנחנו ממליצים היום ולא להסתמך על תשובה ישנה? יש לעיין ברשימת המומלצים המעודכנת, בקישור זה
כדי לקבל מענה זמין, לשמוע ולהתעדכן על עולם הכשרות הצטרפו לקבוצות הווצאפ שלנו.
להצטרפות לחצו כאן