שאל את הרב » כבד עוף

כבד עוף

  • תוכן השאלה
  • קנינו כבד עוף טרי לפני יותר משבועיים והקפאנו אותו, לא ידענו שזה יכול חהוות בעיה מדובר ב2 קילו כבד.
    היום אנחנו רוצים לצלות אותו האם יש בזה בעיה?
  • תוכן התשובה
  • שלום וברכה
    אם לא רוצים לבשל או לטגן את הכבד לאחר הצליה - אין שום בעיה.
    אם רוצים לבשל או לטגן - צריך לוודא שהוא לא היה מופשר במשך 72 שעות במצטבר (בצירוף הזמן שלפני ואחרי ההקפאה)
  • התשובה התקבלה מהרב משה כ"ץ
  • בתאריך כג אדר א' התשעט
  • ונכונה לעת כתיבתה, לאחר זמן יש להתעדכן שנית.

  • רוצים לדעת מה אנחנו ממליצים היום ולא להסתמך על תשובה ישנה? יש לעיין ברשימת המומלצים המעודכנת, בקישור זה

  • כדי לקבל מענה זמין, לשמוע ולהתעדכן על עולם הכשרות הצטרפו לקבוצות הווצאפ שלנו.
    להצטרפות לחצו כאן

© כל הזכויות שמורות לכושרות