שלום וברכה,
יש לנו תנור דו תאי לחלבי ובשרי, וכן רשת אחת בשרית ואחת חלבית. (על הרשתות אנו לא מניחים אוכל ישירות, אך לעיתים גולש ויש לכלוך קל או שומן שרוף ) ותבניות חלבי, בשרי ופרווה.
אני מעוניינת לעיתים להכין מאכלים פרווה לשימוש גם עם חלבי וגם עם בשרי.
קראתי באתר שיש לבדוק משארית מזון ממשית ולהפעיל על חום רבע שעה.
השאלה שלי -
האם ניתן להניח את התבניות הפרווה פעם בתא הבשרי על הרשת הבשרית ופעם בתא החלבי על הרשת החלבית (כמובן אחרי הפעלה של רבע שעה..)? האם עלי לרכוש רשת נפרדת שתהיה פרווה?
תודה רבה