שאל את הרב » כשרות עוף ובקר

כשרות עוף ובקר

  • תוכן השאלה
  • שלום לרב.
    אבי היה רגיל לקנות מקצב מסויים המקפיד לחתוך את העוף או הבקר ולאחר מכן למלוח כדעת הרמב"ם. כעת ירדה הכשרות במקום. הבקר הוא קפוא חלק בהכשר רבנות. והעוף בהכשר הרבנות ראש העין. מה דעת הרב? האם הרב מכיר כשרות או גוף בכשרות טובה שמקפיד לחתוך את העוף או הבקר קודם מליחה? תודה רבה.
  • תוכן התשובה
  • כבר שנים רבות שאין דבר כזה שהקצב מולח את הבקר ואת העוף. עוף וגם הבקר מגיעים לחנויות לאחר מליחה. (פרט לכבד ולב ולפעמים גם מוח).

    לתימנים זו באמת בעיה שאין לה מענה כרגע בשוק. 

    שמעתי שיש עוף עם הכשר הרב רצאבי אבל מעולם לא ראיתי אותו בשוק. 

    מספר של בית דינו של הרב רצאבי

    036780070

  • התשובה התקבלה מהרב משה כ"ץ
  • בתאריך כט אדר ב' התשעט
  • ונכונה לעת כתיבתה, לאחר זמן יש להתעדכן שנית.

  • רוצים לדעת מה אנחנו ממליצים היום ולא להסתמך על תשובה ישנה? יש לעיין ברשימת המומלצים המעודכנת, בקישור זה

  • כדי לקבל מענה זמין, לשמוע ולהתעדכן על עולם הכשרות הצטרפו לקבוצות הווצאפ שלנו.
    להצטרפות לחצו כאן

© כל הזכויות שמורות לכושרות