דגים טריים / מצוננים בכל כשרות לפסח:
אמנון (מושט), קרפיון, מוסר, לברק, פורל, אדמונית, דניס, באס, כסיף, אמור, בורי, סלמון (יש לגרד או להסיר את עור הסלמון לפני השימוש).
דגים קפואים (שלמים או פילה, לא מעובדים) מחו"ל:
בכל הכשר לפסח – אמנון (מושט), דניס, טונה חומה (פילה), לברק יפני מסין, מרלוזה מארגנטינה, נסיכה מאוגנדה וטנזניה, סלמון (לא מסין).
מהכשרויות המומלצות לפסח – בקלה / חייק (פילה), זהבנון, טונה אדומה, סול (לגרד ולשטוף את עור הסול).
בדגים הבאים ישנו חשש אנסיקיס למקפידים על כך (להרחבה ראו כאן): פילה בקלה, מרלוזה, סול, סלמון (שאינו מנורווגיה או צ'ילה)
© כל הזכויות שמורות לכושרות