לקוואקר שאינו מעובד - ע"ע קוואקר
במהלך האחסון עלולים לחדור לגרנולה חרקי מחסן, לכן גם כאשר מדובר בהכשר טוב יש צורך לבודקה מחרקים.
יש להניח את הקוואקר במסננת ולנער אותה כך שינשרו החתיכות הקטנות, להתבונן במה שנשר ולבדוק שאין בו חרקים. בנוסף יש להתבונן באופן כללי על הנותר במסננת שאין בו ממצאים חריגים.
כשהגרנולה משווקת עם תוספות: צימוקים, פירות יבשים וכו' יש לבדוק כל אחת מן התוספות בפני עצמה. מאחר והדבר מורכב, מומלץ לקנות מכשרות מהודרת המעידה על נקיון המוצר מחרקים.
לצפיה ברשימת הכשרויות המומלצות על ידינו לחצו כאן
הערות:
© כל הזכויות שמורות לכושרות