שאל את הרב » הכשרת תנור לפרווה

הכשרת תנור לפרווה

  • תוכן השאלה
  • שלום!
    בתשובות רבות שקראתי ושקיבלתי נאמר כי הכשרת תנור מחלבי/בשרי לפרווה תעשה בעזרת הסקת התנור על החום המרבי לזמן מסוים (ראיתי רבע שעה וראיתי שעה..).
    שאלתי היא מהו המדד המדויק לליבון. האם זה הגעת התנור לחום המקסימלי האפשרי בו, ואז ההכשרה נעשית מיד, או שמא גם לאחר הגעה לטמפ' זו יש להמתין זמן נוסף, או שמא ברגע שהתנור מופעל לזמן מסוים, הוא נחשב כמלובן ללא תלות בחום שלו (הנמדד באמצעות הטרמוסטט של התנור)?
  • תוכן התשובה
  • שלום

    אין צורך להמתין זמן נוסף
  • התשובה התקבלה מהרב משה כ"ץ
  • בתאריך כב טבת התשפ
  • ונכונה לעת כתיבתה, לאחר זמן יש להתעדכן שנית.

  • רוצים לדעת מה אנחנו ממליצים היום ולא להסתמך על תשובה ישנה? יש לעיין ברשימת המומלצים המעודכנת, בקישור זה

  • כדי לקבל מענה זמין, לשמוע ולהתעדכן על עולם הכשרות הצטרפו לקבוצות הווצאפ שלנו.
    להצטרפות לחצו כאן

© כל הזכויות שמורות לכושרות