במהלך הייבוש והאחסון עלולים לחדור אל הבצל חרקי מחסן שונים: תולעים, או חרקים חומים קטנים (כגרגיר שומשום).
לשימוש בכמות קטנה - יש לפזר את הבצל על צלחת קטנה או על כף היד ולהתבונן האם יש חרקים, לאחר מכן אפשר להשתמש.
לשימוש בכמות גדולה - לפני השימוש מומלץ לנער את הבצל על גבי משטח באמצעות מסננת בעלת חורים גדולים, ולהתבונן האם נשרו חרקים על המשטח. לאחר מכן יש להתבונן במסננת, במידה ואין בה סימני נגיעות אפשר להשתמש בתכולת האריזה. אם נמצאו חרקים בתפזורת או ברשת - ישנו קושי גדול להסיר אותם, ומומלץ שלא להשתמש בתכולת אריזה זו.
הערות:
© כל הזכויות שמורות לכושרות