מדיח כלים טרף, או שהדיחו בו כלי בשר וחלב יחד, יש הסוברים שאין צורך להכשירו, מפני שהסבון פוגם את טעם שאריות המאכלים שבחלל המדיח. ויש המחייבים להכשירו.[1]
לפני ההכשרה יש לנקות את המדיח היטב (בפרט את הפילטר, החריצים שברשתות ובמתז המים), ולהמתין 24 שעות מעת השימוש הבעייתי. לאחר מכן יש להפעיל את המדיח בתוכנית מלאה המגיעה לטמפרטורה הגבוהה ביותר.[2]
את הרשתות והסלים יש לנקות היטב, להמתין 24 שעות מהשימוש האחרון, ולהגעילם בנפרד במים רותחים.[3]
© כל הזכויות שמורות לכושרות