קמח תירס

קמח תירס נגוע לעיתים קרובות. לפני השימוש יש לפזר אותו על גבי משטח ולברור. מומלץ מאוד להעזר במסננת לשם פיזור הקמח, ולאחר מכן להתבונן גם במסננת האם נותרו התגבשויות, קורים או חרקים. במידה ונמצאו התגבשויות יש למעוך אותן ולבדוק האם יש בתוכן חרקים. 

אם נמצאו חרקים או סימני נגיעות אין להשתמש בקמח, אלא אם מנפים אותו בנפת קמח רגילה.

 הערות:


  1. את ברירת הקמח מומלץ לבצע על משטח בצבע כתום או תכלת, עליהם גוון החרקים ניכר היטב.
  2. אחסון שאינו נאות עלול לגרום לנגיעות, לכן אין לאחסן את הקמח בשקית פתוחה, או במקום חם וחשוף לשמש, אלא בשקית או בצנצנת סגורה היטב המונחת במקום קריר ומאוורר.
  3. כדי להמנע מנגיעות בעת הרכישה יש ללחוץ על האריזה ולוודא שהיא אטומה ואוויר לא יוצא ממנה. 

© כל הזכויות שמורות לכושרות