שאל את הרב » כיריים קרמיות ו אינדוקציה לבדיל בין בשר לחלב

כיריים קרמיות ו אינדוקציה לבדיל בין בשר לחלב

  • תוכן השאלה
  • בס"ד
    מצאתי פטנט שבו אפשר לבשל על כיריים אינדוקציה תבשילי בשר וחלב ללא חשש
    הרעיון הוא פשוט
    לאחר כל שימוש בשרי או חלבי
    מעבירים על המשטח סקוטש עם חומר ניקוי המשמש חומר פוגם והיות וזכוכית האינדוקציה מתקררת הרי היא קולטת את. חומר הפוגם
    לפני השימוש הבא מנגבים את הזכוכית בנייר סופג וזה מספיק בדרך כלל כדי להשאירו נקי ויבש ואם נבלע בו משהו מהתבשיל הקודם הרי הוא נפגם כתוצאה מהשימוש בחומר ניקוי בגמר הבישול כאשר הזכוכית מתקררת
    מה דעתכם?
  • תוכן התשובה
  • שלום וברכה
    בהלכה לא מקובל להתיר שימוש בכלי על בסיס בליעת פגום
    ולכן לא ניתן במקום להגעיל כלי לבשל בו מים עם סבון.
  • התשובה התקבלה מהרב משה כ"ץ
  • בתאריך יט חשון התשפב
  • ונכונה לעת כתיבתה, לאחר זמן יש להתעדכן שנית.

  • רוצים לדעת מה אנחנו ממליצים היום ולא להסתמך על תשובה ישנה? יש לעיין ברשימת המומלצים המעודכנת, בקישור זה

  • כדי לקבל מענה זמין, לשמוע ולהתעדכן על עולם הכשרות הצטרפו לקבוצות הווצאפ שלנו.
    להצטרפות לחצו כאן

© כל הזכויות שמורות לכושרות