בס"ד
מצאתי פטנט שבו אפשר לבשל על כיריים אינדוקציה תבשילי בשר וחלב ללא חשש
הרעיון הוא פשוט
לאחר כל שימוש בשרי או חלבי
מעבירים על המשטח סקוטש עם חומר ניקוי המשמש חומר פוגם והיות וזכוכית האינדוקציה מתקררת הרי היא קולטת את. חומר הפוגם
לפני השימוש הבא מנגבים את הזכוכית בנייר סופג וזה מספיק בדרך כלל כדי להשאירו נקי ויבש ואם נבלע בו משהו מהתבשיל הקודם הרי הוא נפגם כתוצאה מהשימוש בחומר ניקוי בגמר הבישול כאשר הזכוכית מתקררת
מה דעתכם?