נושאים עיקריים המועברים בסדנא:
הפרדה וסימון כלי בשר, חלב ופרווה, כיור אחד שניים.
תנורים: תא אחד שני תאים, כיריים, מיקרוגל,.
בעיות נפוצות בזמן הבישולים.
טבילת כלים.
כיצד נתנהל נכון במטבח הפרטי ביתי,
הסדנא מתאימה: לנשים וגברים בכלל הגילאים
משך הפעילות: 90-120 דק'
ניתן לשלב כחלק מסידרת שיעורים או כשיעור בודד
הסדנא מועברת עם מצגת
הסדנא מתאימה גם לנערים לקראת גיוס לצה"ל ולבנות אולפנא לקראת השרות לאומי.
© כל הזכויות שמורות לכושרות