תוכן השאלה
ראיתי מאמר של הרב דוד איינגר, באמונת עיתך 120:63, שמכשיר קמח ללא ניפוי שעבר קירור ב -18 או אחד של השיטות של הרקחת חמצן. האם עושים את זה לשפר איחסון של מוצרים דגן וקטניות? ולכן לא חייב בדיקה?
תוכן התשובה
היום יש שיטות אחרות
כשמוכרים קמח שכתוב ע"י הכשרות לא צריך ניפוי
אם השקית סגורה אין צורך לנפות
אני ממשיך לשעול על הנ"ל בקשר לדגנים וקטניות. ראיתי במומלצים שרק אריזות ואקום פותר מבדיקת תולעים. אין שיטות אחרות קיימים כמו קירור והרקחת חמצן?