שלום רב
פונה כאן ולא בקבוצת הוואטסאפ כי השאלה שלי קצת חורגת ממטרות הקבוצה.
עוף הכפר נמצא במומלצים, השאלה שלי היא למה הוא כל כך זול?! במה ההבדל בינו לשאר הבדצים והשחיטות המהודרות?
ניסיתי לגגל קצת ולא עלתה בידי אלא לפולמוס בצומת הגידים ששם הרב רושגולד דוקא מחמיר.
אשמח להרחבה קצת.
יישר כוח ותודה רבה
א. זול ויקר זה עניין של ביקושים ושוק שדורש ועלויות מיתוגיות ופחות עניין של הלכה.
ב. לרב ראשגולד יש שיטת בדיקה שונה מבחינת אחוזים שהיא חומרה אבל הרבה יותר יותק קלה למשחטה ליישם אותם מבחינה תפעולית