מכשיר זה חמור מתנור אפייה מכמה סיבות: 1. מחמת צפיפותו אדי המאכל מרוכזים בו יותר. 2. ניקיונו פחות מוקפד, וקשה לנקותו בפינות ומאחורי גוף החימום.
לפיכך יש לייחד את השימוש בו לבשרי או לחלבי.
למין השני אפשר להשתמש רק כאשר המאכל מכוסה, והתבנית מונחת על גבי רשת נקייה, או כאשר עוטפים גם את הרשת בנייר כסף.
מאכלי פרווה שמבקשים לאכול עם חלבי או בשרי, אפשר לחמם בטוסטר אובן לאחר הסרת שאריות ממשיות מחלל המכשיר, והפעלתו לרבע שעה בחום המרבי.
© כל הזכויות שמורות לכושרות