השתלמות מבוא ללימודי ההלכה תשפ"ה
לכניסה לצפיה בשיעורים (לרשומים בלבד) לחץ כאן
מטרות ההשתלמות:
• הקניית כלים מקצועיים להכרת תחומי ההלכה
• הכרה יסודית של פרטי ההלכה והאפשרות ליישום שלה.
קהל היעד: מורי יסודי,תיכון וגננות (גם מורים שלא מלמדים הלכה)
:היקף ומבנה ההשתלמות
דרישות לקבלת גמול השתלמות:
דרישות טכניות להשתתפות בהשתלמות:
עלות ואופן ההרשמה:
מנחים את ההשתלמות:
תוכנית ההשתלמות:
כל מפגש נחשב כ-3 שעות אקדמיות.
נושא המפגש |
|
1. | חינוך לכשרות והלכות סכנה |
2. |
הונאה בכשרות - נאמנות על כשרות. |
3. זום |
דגים - סימני טהרה, טפילים בדגים. |
4. |
שבת - השהייה והחזרה, בישולמלאכות שבת נוספות |
5. |
שבת - בורר, טוחן ואמירה לגוי |
6. | בשר בחלב -
הפרדה והמתנה, בישול פרווה בכלי בשרי/חלבי, חימום בשר אחר חלב, במיקרוגל, הדחת כלים בשרי וחלבי- כיור אחד, מדיח כלים, הפרדה בין סועדים. |
7. |
תערובות - מושגים בדיני תערובות (ביטול, חה"ל, דבר גוש ועוד) |
8. |
עולם החלב חלב נכרי; חלב שנחלב בשבת. |
9. |
חרקים במזון - גדר האיסור, צורת הבדיקה. |
10.זום |
הדרכה לאכילה מחוץ לבית |
© כל הזכויות שמורות לכושרות