ספר כושרות - מהדורה מיוחדת
מחיר השקה מיוחד!
- ספר כריכה קשה באיכות גבוהה
- מאות עמודים של תוכן מקיף
- מענה למצבים שונים
- מפתח מפורט לשימוש קל
- מידע אמין מרבנים ומומחי כשרות
- פתרון לתקלות מצויות במטבח
רוצים לתרום ספרים נוספים במחיר עלות? בחרו באפשרויות למטה
הספר מציג משנה סדורה, שמאפשרת לכל אחד להבין את הלכות הכשרות, ומנוסח בלשון קולחת שמתאימה לציבור הרחב. בספר ניתן ביטוי לשיטות הפוסקים השונים.
בספר בא לידי ביטוי נסיונם הרב של רבני כושרות, והיכרותם עם תחום הכשרות לעומק, כך יוכל הקורא להכיר את הנעשה בשטח, ולהבין את הדיונים ההלכתיים.
הדרכות מותאמות למצבים ייחודיים: כשרות בצבא, בדירת שירות לאומי, כשמתארחים אצל אחרים, בטיול, בצימר, בחו"ל, במלון, ובמקרים רבים נוספים.
היכרות עם מערכת הכשרות כיום: שיטות הפיקוח השונות, ההבדלים בין כשרות רגילה למהדרין, בין הבדצי"ם השונים, המחלוקות ההלכתיות ועוד.
הספר מכיל מפתח עניינים מפורט ובהיר, כדי שהמשתמש יוכל למצוא בקלות נושא מסויים בתוך הספר.
כדי להבטיח שהמידע שניתן בספר מדויק, פרקים מתוך הספר עברו תחת עיניהם של עשרות מומחי כשרות, כשכל אחד קיבל פרקים מתחום מומחיותו והעיר את הערותיו.
חלק ניכר מן הספר עוסק בסקירה של מוצרים שונים, תוכלו ללמוד במסודר על שיטות הייצור השונות ואתגרי הכשרות הייחודיים לכל מוצר.
כל מה שאתם צריכים כדי לנהל מטבח כשר: הדרכות לשימוש בכלי המטבח, תנור, מיקרוגל, וכלים שונים, הכשרת כלים, ופרק ייחודי עם 33 תקלות מצויות במטבח!
נשיא בית הדין הגדול
ראש מכון פועה
רב היישוב יצהר
רב העיר צפת
רבו של גוש עציון
רב גוש קטיף
עיתונאי
חבר מועצת הרבנות הראשית
ארגון כושרות הציב כמטרה להדריך את הציבור בנבכי הכשרות המודרנית, במסגרת זו אנו עומדים בקשר עם מומחי כשרות בארץ ובעולם, כותבים מאמרים, דפי הדרכה ומידע, עורכים ביקורות, מפעילים מעבדה לבדיקת חרקים, מתחזקים אתר אינטרנט ובו מידע נגיש לכל דורש, מפיצים את המידע בסוגי המדיה השונים, ומנהלים עשרות קבוצות ווצאפ שבהן שותפים אלפי בתי אב שמקבלים מידע ותשובות יום יומיות לשאלות העולות.
הדרישה לכתיבת הספר שלפניכם עלתה מהשטח, מלומדי כשרות שמבקשים לקשר בין הסוגיות הנלמדות ליישומן למעשה, מצרכני הכשרות שמחפשים הדרכות מדויקות, ומאלו שרוצים להכיר את המתרחש מאחורי הקלעים של עולם הכשרות. החיבור בין ההלכה לנעשה בשטח הוא החידוש שבספר זה, ותפילתנו שיביא ברכה ללומדים בו.
במהלך הדורות חלו שינויים רבים בדרך ייצור המאכלים, בפרט לאחר המהפכה התעשייתית. לפיכך מעבר לסוגיות הנלמדות בבית המדרש, פסיקה בהלכות כשרות דורשת היכרות עם תחומי ההסעדה, הייצור, חומרי הגלם, הסחר הגלובלי, ועוד. תחומים אלו מתייעלים כל העת וחלים בהם שינויים תכופים. כדי להבטיח שהפסיקה מתאימה ונכונה לעת הזאת נדרש קשר רציף עם מומחים מרחבי העולם.